Silketræer & store planter, der skaber hyggelige miljøer

Er du glad for grønne planter og træer i hjemmet, men har du svært ved at passe dem eller har du allergi overfor planter eller skimmelsvamp. Så kan du med silketræer og kunstige planter opnå samme effekt, som havde det været ægte træer og store planter. Vi har et stort udvalg af smukke træer og kunstige grønne planter, som kan give liv til arbejdsmiljøet eller til det private hjem.

Vedligeholdelse og rengøring
Vedligeholdelse af kunstige blomster og planter er ikke tidskrævende. Vi anbefaler dog, at det gøres som en del af den almindelige rengøring. Brug en støvekost eller en føntørrer til at blæse støv af bladene. Her kan du læse mere om rengøringen.

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Et sundere indeklima

Med kunstige træer og grønne planter kan du få et sundere indeklima sammenlignet med, hvis du har levende planter. Der kan nemlig opstå skimmelsvamp i mulden og dette undgår du ved kunstige planter. Rengøringen er enkel og ligetil, man kan bruge en støvkost eller f.eks. en swiffer til jævnlig afstøvning. Trænger træet til en ekstra opfriskning, kan det gøres med en vandforstøver med destilleret vand. Udover et sundere indeklima, får du med de tropiske træer skabt liv, hygge og et godt indeklima, og samtidig vil det også gavne akustikken i rummet.

 

Naturlig oplevelse med silketræer & store planter

Med vores silketræer får du en naturlig oplevelse, vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten, alle vores træer er derfor meget naturtro. Vores planter og træer er lavet ned til mindste detalje og plantes de med leca, bark eller sten, vil du få et meget naturligt og flot resultat.

Vores kunstige træer leveres i mange forskellige størrelser og arter og altid i en kvalitet, der berettiger deres tilstedeværelse i det nære miljø. Vi har butik i Hørsholm, så ønsker du, at se silketræerne på tæt hold, så har vi et meget stort udvalg, der giver dig en god fornemmelse for kvaliteten. Så du er meget velkommen til at kigge forbi. Bemærk åbningstiderne på forsiden.

 

Ring til os og hør nærmere

Hos Boutique Bonica gør vi en dyd ud af, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores blomster. Vi vil med glæde rådgive dig om, hvilke silketræer og kunstige planter som vil passe ind til netop din bolig eller virksomhed. Ring uforpligtende til 45 86 03 30 eller skriv en mail til jbp@bonica.dk, hvis du gerne vil i kontakt med os.

Vi servicerer med kunstige træer i hele Danmark, men primært på Sjælland, blandt andet København, Lyngby, Hellerup og Hørsholm. 

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Produkter

Silketræer & store planter

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik