Bring naturen indenfor med et kunstigt kirsebærtræ

Drømmer du om at opleve forårets smukke farver hele året rundt, bør du overveje at investere i et kunstigt kirsebærtræ fra Boutique Bonica. Vi har et stort udvalg af kunstige træer og planter, der er ideelle til kontoret, butikken eller stuen. Kun fantasien sætter grænser, når naturen skal bringes indenfor. Er du i tvivl om, hvilket træ du skal vælge, står vi klar til at hjælpe dig i butikken i Hørsholm.

 

En smuk japansk træsort

Med sine lyserøde eller hvide blomster er kirsebærtræet det perfekte eksempel på forårets opblomstring. De fleste kender træet fra de store naturparker eller private haver, hvor træerne har vokset sig store og stærke. Dette betyder imidlertid ikke, at kirsebærtræets blomster holder længe. Tværtimod blomstrer et kirsebærtræ kun omkring to uger i foråret, inden de elegante blomster falder af. Derfor skal man som regel være hurtig, hvis man vil nå at opleve det smukke træ i fuldt flor. Med et kunstigt træ fra os er der dog ingen grund til at stresse. Vi har adgang til et stort udvalg af kirsebærtræer i forskellige størrelser, og de er alle utroligt naturtro. Det betyder, at du kan nyde de skønne blomster hele året rundt – uanset om du befinder dig i butikken, på sygehuset, i restauranten eller i dit eget hjem.

 

Sådan styler du dit nye træ bedst

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste leverandører på markedet, som har meget naturtro kirsebærtræer, der passer ind i ethvert rum. Har du svært ved at finde den helt rette plads til dit nye kunstige kirsebærtræ, forstår vi dig godt. Mulighederne er mange, og det kan være vanskeligt at vælge det perfekte sted, hvor træet kommer til sin ret. Er du i tvivl om, hvor dit nye kirsebærtræ skal stå, er der imidlertid ingen grund til at fortvivle. I vores butik i Hørsholm står vi klar til at rådgive dig. Vores lokaler bugner af muligheder, og vores erfaringer afspejler sig herefter. Vi er eksperter i indretning med kunstige planter – og vi rådgiver gerne.

 

Fordele ved et kunstigt træ

Vores kunstige kirsebærtræer er det ideelle valg for dig, der ønsker en naturtro plante til kontoret eller hjemmet med minimal vedligeholdelse. I modsætning til et ægte træ behøver vores planter nemlig ikke en bestemt mængde sol, vand eller gødning – tværtimod! Det eneste, du skal være opmærksom på, når du køber et kunstigt træ fra os, er placeringen. Uagtet hvor træet får sin plads, er du sikker på at skabe et hyggeligt og allergivenligt indeklima. Vores træer står nemlig ikke i rigtig jord og derfor dannes der ikke skimmelsvamp i jorden. Alle vores træer er fremstillet med øje for detaljen, så du er sikker på at få et smukt og naturtro træ med lang holdbarhed.

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Produkter

Kunstigt kirsebærtræ

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik