Kunstige hængeplanter

I 20 år har vi i Boutique Bonica forhandlet smukke, naturtro blomster til adskillige boligejere og virksomheder. Med en kunstig hængeplante kan du bringe et stykke af naturen indendørs og skabe et mere levende miljø, som fordrer til kreativitet, leg og ro.

 

 KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Planter skaber rolige oaser

Der er ingen tvivl om, at planter er et must i manges hjem. For tiden oplever planter en slags renæssance, og en stor mængde planter i boligen er blevet et statussymbol og et tegn på, at man følger med i tidens trend.  Men planter er langt mere end det – vores kunstige hængeplanter kan dagligt give glæde i mange af boligens rum og skabe rolige oaser.

 

Vores hængeplanter

Hos Boutique Bonica finder du et stort udvalg af kunstige hængeplanter både med og uden blomster. Her er noget for enhver smag og stil. Afhængig af plads og præferencer har vi hængeplanter i mange forskellige størrelser og længder. Hængeplanterne kan hænge fra en potte i loftet eller være særdeles dekorativ på en reol. Man kan også overveje at lave en klynge af flere hængeplanter, som komplimenterer hinanden.

 

Slip for at vande blomster

En kunstig hængeplante behøver hverken vand eller sollys. Hermed kan man sagtens være længere tid ude af hjemmet ad gangen uden at skulle bekymre sig om planternes ve og vel. Deres lange levetid og robusthed er en klar fordel over naturlige blomster. Kvaliteten på kunstige blomster har de seneste år også taget et gevaldigt nøk opad, og kunstige blomster og planter er i dag meget naturtro og livagtige.

Vedligeholdelse og rengøring
Vedligeholdelse af kunstige blomster og planter er ikke tidskrævende. Vi anbefaler dog, at det gøres som en del af den almindelige rengøring. Brug en støvekost eller en føntørrer til at blæse støv af bladede. Her kan du læse mere om rengøringen.

 

Få råd og vejledning

Du kan få fat i os på nummeret 45 86 03 30 eller på mail jbp@bonica.dk, hvis du ønsker at få en snak om, hvilken betydning kunstige hængeplanter kan få for din indretning.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik