En frodig tilføjelse til kontoret

Har du en forkærlighed for sydlandsk stemning? Så skal du måske have et kunstigt oliventræ stående på kontoret eller derhjemme. Hos Boutique Bonica har vi et stort udvalg af kunstige træer for enhver smag. Vi leverer både til erhverv og private i området nær København, men sender også til hele landet. Ønsker du at opleve vores unikke sortiment med egne øjne, byder vi dig velkommen i vores butik i Hørsholm.

 

Kunstige oliventræer med et autentisk udseende

Med de livagtige grågrønne blade og de smukke stenfrugter kan et oliventræ give liv til indretningen. Har man købt et ægte oliventræ, ved man imidlertid, hvor stor en udfordring det er at holde liv i. Derfor kan man med fordel skifte træet ud med et kunstigt oliventræ fra os. Vores kunstige oliventræer er konstrueret med materialer, der får det til at ligne et ægte træ. For selvom et træ er kunstigt, tror vi på, at det stadig skal fremstå naturtro.

 

Skab et godt indeklima

Arbejder man indendørs ved man, at de mørke kontorstole og rækker af skriveborde ofte kan virke uinspirerende. Man kan dog hurtigt komme denne kedelige tendens til livs ved at tilføje planter til indretningen. Et grønt landskab er med til at sprede energi og bevægelse på kontoret såvel som i hjemmet. Desværre kan ægte træer have svært ved at overleve indenfor, f.eks. på grund af manglende lys eller forkert vanding. Derfor kan man med fordel investere i kunstige træer. På den måde undgår man at skulle bekymre sig om, at træet visner eller dør – og så er man på samme tid sikret et grønt og friskt pust i rummet hele året rundt!

 

Holdbare materialer i topklasse

Vi har nøje udvalgt vores kunstige træer, så du er sikker på at få et holdbart produkt, der ser frodigt ud i mange år. De fleste af vores træer er konstrueret med natur- eller kunstige stammer.  Vores blade er lavet af et stofmateriale, hvoraf nogle er UV-bestandige. Dette betyder helt konkret, at bladene bevarer deres smukke farve på trods af en høj eksponering af solens stråler. Uanset placeringen kan vores kunstige oliventræer således bevare deres naturtro udseende i mange år frem.

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik