Kunstige potteplanter

Har du problemer med at passe dine potteplanter eller ønsker du blomster, der er nemme at holde, så har vi hos Boutique Bonica er stort udvalg af kunstige potteplanter. Vi har blomster i en bred vifte af farver, der kan skabe en hel verden i din vindueskarm. I vores butik i Hørsholm kan du udover potteplanter til eksempelvis udestuer, terrasser og altaner også finde alt fra ampler, krukker og skjulere.

Alle vores blomster er i høj kvalitet, så de ser så naturlige ud som muligt. Vi har udvalgt de bedste leverandører, så vi kan garantere dig helt unikke blomster, der kan holde i mange år frem. Vores leverandører kommer blandt andet fra Frankrig, Holland, Hong Kong, Sverige og Danmark. Men alle vores blomster, træer og planter har Kina som oprindelsesland.

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Har du specielle ønsker om potteplanter?

Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder, har du derfor bestemte ønsker til kunstige blomster, træer eller potteplanter, vil vi gøre vores bedste for at skaffe dem til dig. Har du selv en skjuler, en opsats eller andet du ønsker, vi skal bruge, kan vi sagtens plante blomster eller lave dekorationer i dem.

Ved større beplantninger, har vi mulighed for at aftale besøg hos dig. Det er altid en god ide, hvis man har billeder, stofprøver og mål med, når du besøger os, så vi kan rådgive dig ud fra dit hjems eller virksomheds stil.

Vi har gennem årene lavet mange specialordrer til både virksomheder, private, teatre, bryllupper og lignende. Mangler du inspiration så kig forbi vores butik og se vores flotte udvalg af farverige roser, orkidéer, ranunkler, pæoner og hundredvis af andre blomster.

 

Ring til os og hør nærmere

Hos Boutique Bonica gør vi en dyd ud af, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores potteplanter. Vi vil med glæde rådgive dig om, hvilke potteplanter som vil passe ind til netop din bolig eller virksomhed.

Ring uforpligtende til 45 86 03 30 eller skriv en mail til jbp@bonica.dk, hvis du gerne vil i kontakt med os.

 

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk.

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik