Erhvervs- og kontorbeplantning

Mangler dit kontor, restaurant eller din butik noget grønt at se på, så har vi løsningen til dig. Hos Boutique Bonica forhandler vi kunstige planter og blomster i alle størrelser, former og afstøbninger. Hvad end du ønsker store gulvplanter eller en smuk dekoration til disken, kan du finde det hos os. Alle vores planter har et meget naturligt udtryk, og de ligner rigtige planter til forveksling. Med kunstige planter skal du hverken tænke på, om de står i for meget sollys, eller om de får nok vand. Ganske enkelt passer de helt sig selv, og de visner ikke og ser ikke triste ud.

 

KONTAKT FOR ERHVERVSLØSNINGER

Telefon: 45 86 03 30
E-mail: jbp@bonica.dk
Eller besøg vores kontaktside

 

Alsidigt udvalg af naturtro kunstige kontorplanter

Vi har et alsidigt udvalg af diverse kunstige planter og blomster som vil passe til både butiksindretning og kontorbeplantning. Vi har en bred vifte af leverandører, derfor kan vi skaffe stort set alt hjem. Har du et specielt ønske, eller har du en helt særlig vase eller potte, du ønsker en buket eller plante til, kan vi være behjælpelige med dette. Vi lægger stor vægt på at opfylde individuelle ønsker og behov, og derfor er vi meget fleksible i vores arbejde og laver gerne unikke løsninger til dig. Nederst på siden kan du finde inspiration til beplantning af erhvervslokaler. 

 

  • Kontorlokaler
  • Kantine & fællesområder
  • Receptioner
  • Butikslokaler
  • Restauranter
  • Plejecentre
  • Museer

  

Lad os hjælpe og vejlede dig

For os er det alfa og omega at give dig en god og korrekt rådgivning, så du får det resultat, der passer bedst til dit formål. Har du svært ved at se, hvilke planter, du skal bruge for at få det helt rette udtryk frem, og holder du til i Hørsholm, københavnsområdet eller på Sjælland, kommer vi gerne ud og tager en snak med dig og kommer med forslag til mulige planter eller en samlet indretnings-løsning.
Har du spørgsmål til vores udvalg eller ønsker du at få et besøg i din virksomhed, kan du kontakte os på telefon: 45 86 03 30 eller på mail jbp@bonica.dk 
Du kan også komme forbi i vores butik i Hørsholm til en snak og se vores udvalg.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine fremtidige planter.

 

Referencer

Vi har stor erfaring i at indrette erhvervslokaler med kunstige planter og blomster. Vi har gennem årene udført planteløsninger for mange forskellige kommuner og typer af virksomheder heriblandt Det Kgl. Teater, DFDS og Nybolig. Vi vil helt sikkert også kunne sammensætte en løsning til jeres virksomhed der imødekommer jeres behov. Se alle referencer

 

 

Kontakt os vedr. vores erhvervsløsninger


Kunstige planter til kontor - Kontorbeplatning

Kunstige planter til restaurant. Overstående billede er et eksempel på, hvordan kunstige planter kan fungere som interiør og er medvirkende til at skabe en hyggelig og dejlig atmosfære.

Kontakt os

Copyright 2023 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik