Pryd indretningen med naturtro magnoliatræer

De fleste kender det smukke magnoliatræ. Med dets majestætiske blomster udgør dette træ en perfekt tilføjelse til haven. Drømmer du imidlertid om at bringe naturen indenfor, står vi klar til at hjælpe dig hos Boutique Bonica i Hørsholm nær København. Vi har et stort udvalg af kunstige træer, der er naturtro og tilmed kan holde hele året rundt. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere.

 

Hvad er et magnoliatræ?

Du kender garanteret magnoliatræet fra forårsmånederne. Her pryder træet haven med betagende blomster. Desværre kan man kun nyde træets blomster i kort tid, inden deres blomstring er ovre, og blomsterne falder af. Der findes imidlertid et alternativ, hvis man ønsker at nyde blomsterne hele året rundt. I vores store sortiment har vi nemlig et unikt udvalg af kunstige magnoliatræer med creme- eller rosafarvede blomster. Uanset hvilken sort du foretrækker, er hver enkelt af vores træer utrolig dekorative. Dette skyldes, at langt de fleste af vores kunstige planter er konstrueret med naturlignende stammer og stofblomster. Disse materialer er med til at give træet liv og få det til at fremstå naturtro.

 

Derfor skal du vælge et kunstigt træ

Med Danmarks skiftende årstider og de utilregnelige klimaforandringer kan det være svært at holde liv i planterne – både indenfor såvel som udenfor. Hvis du kan nikke genkendende til denne problematik, anbefaler vi, at du går på jagt i vores store udvalg af kunstige træer. Dette kan betale sig, hvis man ikke har grønne fingre eller blot drømmer om smukke træer indendørs hele året rundt. Vores kunstige magnoliatræer kræver ikke en bestemt placering eller regelmæssig vanding. Tværtimod står træerne skarpt hver dag og yder en betagende tilføjelse til hjemmet eller på kontoret.

 

Vedligeholdelse? Sådan gør du

Vores kunstige træer er ikke kun utroligt naturtro – de kræver også minimal vedligeholdelse! Alle vores produkter er nemlig både allergivenlige og hårdføre. Fordi de er kunstige, skal du hverken bekymre dig om beskæring eller gødning. Det eneste, du skal gøre, er at finde den helt rette placering til din nye plante. Som så mange andre træer kan kunstige planter dog samle støv. Dette er en uundgåelig kendsgerning. For at vedligeholde træets smukke blomster anbefaler vi derfor, at du støver træet af med en støvekost eller blæser med en støvsuger/føntørrer, når det er nødvendigt. Mere behøver du ikke at gøre med et kunstigt magnoliatræ fra os!

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik