Boutique Bonica – blomster til enhver lejlighed

Blomster der står smukt året rundt og giver glæde i hverdagen var nogle af årsagerne til, at Boutique Bonica blev etableret tilbage i 1998. Virksomheden ejes af Jette Billekop Pedersen, som står for den daglige drift herunder alle indkøb af blomster, træer, planter og brugskunst, som alt er nøje udvalgt. Vi kalder vores kunstige blomster, planter og træer for silkeblomster, silkeplanter og silketræer, grundet den høje kvalitet.

 

Blomster og smukke ting

Smukke blomster, flotte dekorationer, træer og planter, er noget, du kan finde hos os. Vi overrasker tit vores kunder, fordi vi har så stort et udvalg, og fordi blomster, træer og planter fremstår meget naturtro. Der er næsten ingen begrænsninger, når det kommer til kunstige silkeblomster, og vi har alt fra enkelte stilke, potteplanter til store træer. Alle vores blomster og planter er af høj kvalitet, som importeres fra blandt andet Holland, Tyskland, Sverige, Frankrig, og Hong Kong. Vi har også enkelte danske leverandører. Vores silkeblomster, træer og potteplanter har Kina som oprindelsesland.

 

Tid til en god service

Det kan være en stor beslutning at købe silkeblomster til hjemmet eller til virksomheden. Vi sætter derfor altid god tid af til vores kunder, så de træffer den rette beslutning ud fra en god rådgivning.

Da vores butik ikke ligger ved Hørsholm strøg, men på den anden side mod kirken, har vi gode parkeringsforhold, hvilket mange af vores kunder værdsætter. Kommer man med bussen, er der heller ikke langt at gå ca. 2 minutter (bus 354, 150S og 500S). Du er velkommen til at kigge forbi vores butik, så du kan få et indtryk af blomsternes materiale og gode kvalitet.

Vi har mange kunder der ønsker, at få arrangeret blomster eller planter i egne skjulere, krukker eller opsatser og man er også velkommen til at tage sine vaser med, så vi kan hjælpe med at tilpasse buketten til den enkelte vase.

Har du ønske om, at få smukke blomster eller planter ind i hjemmet eller virksomheden, så kig forbi vores butik i Hørsholm, og vi kan rådgive dig om dine muligheder.

 

Referencer

Vi har stor erfaring i at indrette erhvervslokaler med kunstige- planter og blomster. Vi har gennem årene udført planteløsninger for mange forskellige kommuner og typer af virksomheder heriblandt Det Kgl. Teater, DFDS og Nybolig. Vi vil helt sikkert også kunne sammensætte en løsning til jeres virksomhed der imødekommer jeres behov. Se alle referencer

 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik