Kunstige afskårne silkeblomster

Hos Boutique Bonica har vi et meget stort udvalg af kunstige afskårne blomster, som vil tage sig godt ud i boligen eller på kontoret. Med blomster kan man diskret bringe flere farver ind i hjemmet, hvilket kan gøre det mere indbydende og spændende. Vores afskårne blomster vil også passe godt ind på arbejdspladsen, hvor en buket blomster og eller en plante kan pynte og glæde. Hvis du medbringer din vase i vores butik og/eller tager et billede af, hvor vasen skal stå i hjemmet, så kan vi bedre rådgive dig om blomsternes farver og form, så de kommer til at passe godt ind i indretningen.


KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

 

Hvorfor vælge kunstige, afskårne buketter?

Fordelene ved kunstige blomster, eller silkeblomster som vi kalder dem, er mange. Først og fremmest er en af de åbenlyse fordele, at blomsterne ikke visner og har en meget lang holdbarhed. Derudover er der stort set ingen vedligeholdelse, og man slipper for at skulle skifte vand ved dem. Blomsterne har brug for at blive rengjort med en støvkost i ny og næ, hvilket kræver minimal anstrengelse. Vores kunstige silkeblomster er af den højeste kvalitet, og det kan være rigtig svært at se forskel på vores blomster og den ægte vare.

 

Vedligeholdelse og rengøring

Vedligeholdelse af kunstige silkeblomster og planter er ikke tidskrævende. Vi anbefaler dog, at det gøres som en del af den almindelige rengøring. Brug en støvekost eller en føntørrer til at blæse støv af bladene. Her kan du læse mere om rengøringen.

 

"Kære Jette

1000 tak for den MEGET smukke buket, som du lavede til vort bryllup. Vedlagt er et billede fra festen på Kokkedal Slot. Alle gæsterne var imponeret over komposition,
farvesammensætning og så naturtro buketten fremstod. Meget flot håndværk!"
  

 

Inspiration, trends og silkeblomster

Vi fornyer løbende vores sortiment af kunstige afskårne blomster, da vi følger med i de nye trends og farver, så det passer til årstiderne. Derudover sætter vi en ære i at inspirere vores kunder private, såvel som virksomheder, med enkelte blomsterbuketter eller –arrangementer, som glæder og overrasker. Derudover er vores blomster hårdføre og kan bruges til mange forskellige arrangementer. En kunstig blomst kræver ikke nogen lyskilde, og du kan derfor med fordel placere den i rum, hvor der ikke er naturligt sollys. Hermed kan du pynte med blomster eller grønt på selv de mest lysfattige steder.

 

Stort udvalg af kunstige blomster – vi skaber fortryllende buketter

Vi forstår, at en buket er mere end blot blomster – den kan fungere som et udtryk for følelser og øjeblikke. Vores dygtige blomsterdekoratør kan sammensætte kunstige buketter af silkeblomster, der tager pusten fra dig. Fra elegante tulipaner til lidenskabelige roser og yndefulde liljer – vores buketter fortæller historier og skaber uforglemmelige øjeblikke. Vi ved, at hver smag, stil og begivenhed er unik. Af denne årsag har vi ingen standard måde at binde vores buketter på. I stedet tager vi højde for dine specifikke ønsker og krav som kunde. Vi har et bredt udvalg af kunstige blomster, som vi kan sammensætte på kryds og tværs. Perfekte som gaver, vores kunstige buketter er en unik måde at udtrykke kærlighed og omtanke på. Med os kan du sige det med blomster, der kan bevares år efter år.

 

Årstider og anledninger: Vi guider dig til sæsonens buketter

Forestil dig at omfavne forårets friskhed, sommerens frodighed, efterårets varme eller vinterens magi – alt sammen med vores kunstige buketter. Hos Boutique Bonica stræber vi efter at inspirere dine dekorative drømme med kunstige blomster, der passer til enhver årstid og lejlighed. Skab et fortryllende sommerbord, bring efterårets varme ind i dit hjem eller spred vinterens glæde med vores alsidige kunstige blomster. Vi er din guide til at bruge kunstige blomster i enhver årstid og enhver lejlighed. Fra at kombinere farver og teksturer til at vælge den perfekte vase; vores ekspertråd og tips sikrer, at dine kunstige blomsterarrangementer ikke blot er realistiske, men også uforglemmelige. Besøg os i butikken i Hørsholm og lad os tage en snak om mulighederne inden for vores kunstige buketter. Sammen kan vi gøre din drømmebuket til virkelighed.

 

Ring til os og hør nærmere

Hos Boutique Bonica gør vi en dyd ud af, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores blomster. Vi vil med glæde rådgive dig om, hvilke blomsterbuketter som vil passe ind til netop din bolig eller virksomhed. Ring uforpligtende til 45 86 03 30 eller skriv en mail til jbp@bonica.dk, hvis du gerne vil i kontakt med os.

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik