Rengøring af silkeblomster

Vi anbefaler, at du rengør dine silkeblomster, som en del af den almindelige rengøring. Brug en støvkost eller f.eks en swiffer til jævnlig afstøvning. En føntørre er rigtig god til at blæse støv af dekorationerne. En vandforstøver med destilleret vand kan bruges, hvis de skal friskes op. Vand fra hanen kan indeholde meget kalk, hvilket kan give et mat udtryk efterhånden. Enkelte blomster kan smitte af (farven), men det er sjældent.

Silkeblomster kan stå alle steder i hjemmet, da de ikke behøver ordentlige lysforhold. Mange af vores blomster og planter er meget lysægte og kan godt modstå direkte sollys i flere år. Kommer du i butikken, er det selvfølgelig noget, vi rådgiver dig omkring, når du skal vælge de rette blomster og planter.

 

Kontakt os for råd og vejledning

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan dekorere dit hjem eller kontormiljø med silkeblomster, så er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge vores butik i Hørsholm. Vi har hjulpet kunder i hele Danmark med silkeblomster, men vores primære område er på Sjælland, blandt andet København, Lyngby, Hellerup og Hørsholm.

Du kan kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik