Se produktgalleriet

Skab flotte omgivelser med kunstige orkideer

Elsker du også orkideer men frygter dens skrøbelige natur? Orkideen er en eksklusiv blomst, som skaber smukke og indbydende omgivelser og løfter humøret med dens enkle udseende og store flotte blomster. Orkideen er en skrøbelig blomst og kan være svær at holde, da den er kræsen og har helt specielle krav til lys-, gødnings- og vandingsforhold.

Kunstige orkideer er perfekte til kontoret, klinikken, venteværelset eller bare derhjemme grundet deres minimale krav. De står flot hele året rundt og skal ikke omplantes eller vandes. Har du kunder eller familie der er allergikere, kan de være i nærheden uden gener. Bedst af alt er dog, at du ikke behøver at have grønne fingrer for at pynte flot op med orkideer.

 

Vedligeholdelse og rengøring
Vedligeholdelse af kunstige blomster og planter er ikke tidskrævende. Vi anbefaler dog, at det gøres som en del af den almindelige rengøring. Brug en støvekost eller en føntørrer til at blæse støv af bladene. Her kan du læse mere om rengøringen.

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Et friskt pust

De kunstige orkideer synes ægte, da det kan være svært at se forskel på en kunstig og en ægte orkide. Den eneste forskel er, at du stille blomsten der, hvor den pryder mest. Kunstige orkideer skal ikke plejes, de skal kun støves af jævnligt med en støvekost. Hvis den trænger til opfriskning kan det gøres med en vandforstøver med destilleret vand. De kunstige orkideer findes i et hav af farver, lige fra hvid til fuchsia, og i mange forskellige størrelser. Har du selv en smuk opsats eller krukke kan vi ’plante’ orkideerne heri.

 

Hør nærmere om orkideer i dag

Kom forbi vores butik og se vores store udvalg af kunstige orkideer. Vi servicerer med kunstige orkideer i hele Danmark, men primært Sjælland og Nordsjælland i områderne Hørsholm, Kokkedal, Vedbæk, Birkerød, Hillerød og Helsingør. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om kunstige orkideer? Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på mail jbp@bonica.dk

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik