Store kunstige træer 

Næsten alle vores store træer har stammer, som er lavet af glasfiber. Disse træer kommer med stammer og grene separat og er enkle at montere. Bladene som er lavet af stof er UV-bestandige. Dette betyder at bladene kan stå imod solens UV-stråling i længere tid og derfor beholde farven længere end andre produkter. Træerne tåler også vand, hvorimod de ikke tåler stærk vind, da de vil blive ødelagte. Plasten som er anvendt til grene og blade er lavet af LDPE plast.

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Ring til os og hør nærmere

Hos Boutique Bonica gør vi en dyd ud af, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores blomster. Vi vil med glæde rådgive dig om, hvilke store træer, som vil passe ind til netop din bolig eller virksomhed.

Ring uforpligtende til 45 86 03 30 eller skriv en mail til jbp@bonica.dk, hvis du gerne vil i kontakt med os. Vi servicerer med store træer i hele Danmark, men primært på Sjælland, blandt andet København, Lyngby, Hellerup og Hørsholm. 

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2023 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik