Se produktgalleriet

Gør hjemmet endnu smukkere med vores granguirlander og kunstige juletræer

Her hos Boutique Bonica har vi et stort udvalg af elegante grangrene, kunstige juletræer og guirlander. De naturtro grene og træer er nemme at arrangere, og behøver ingen vedligeholdelse. Uanset hvilken type dekoration, du har i tankerne, finder vi den ideelle løsning. Vores kunstige træer er af allerbedste kvalitet, og du vil opnå den ønskede effekt, når du anvender vores produkter.

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Et naturligt valg

Vi ser det som et naturligt valg, at anskaffe sig en kunstig plante, hvis man er interesseret i en dekorativ løsning, der står smukt hele året rundt. Alle produkterne i vores sortiment er håndplukket hos vores mange leverandører. Det er vigtigt for os i Boutique Bonica, at vi har en dialog med kunden, så vi sikrer os, at du får den bedste vare i forhold til behovet.

 

Æstetikken frem for alt

Hos Boutique Bonica går vi højt op i æstetik, og vores produkter afspejler netop dette. Vores store sortiment af afskårne kunstige blomster, grene, potteplanter og træer er af meget høj kvalitet, hvilket selvfølgelig også gælder vores granguirlander og kunstige juletræer.

 

Skal du have hjælp med en dekoration?

Vil du have smukke kunstige planter i hjemmet, på kontoret, i restauranten eller lignende, eller bare gerne høre om, hvilke muligheder der er for at få lidt ekstra liv i hjemmet, er du mere end velkommen til at kigge forbi i vores butik i Hørsholm. Ring uforpligtende til 45 86 03 30 eller skriv en mail til jbp@bonica.dk, hvis du gerne vil i kontakt med os. 

For at sikre os, at du får så god betjening og vejledning som muligt, sætter vi altid god tid af til hver kunde, så du kommer hjem med lige præcis det du ønsker.     

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik