Se produktgalleriet

Blomsterdekorationer til enhver lejlighed

Skal du holde reception, indrette virksomhedens mødelokaler eller er du bare træt af at købe nye blomsterdekorationer ved blomsterhandleren? Uanset hvilken anledning du står i, så kan vi lave enkle, og unikke eller store dekorationer som passer til dit behov.

 

 KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Eksperter i sammensætning af dekorationer

Der er flere ting, der spiller ind, når man skal købe dekorationer eller blomster i buketter til hjemmet eller til virksomheden. Man skal blandt andet overveje:

  • Hvilke blomster der passer ind i omgivelserne og selvfølgelig, hvilke blomster man kan lide
  • Rummets funktion
  • Farver og stil

Når vi skal lave dekorationer kigger vi først og fremmest på, hvilket lokale dekorationen skal stå i. Er der eksempelvis et dominerende maleri, tæppe eller anden udsmykning, går vi ofte ind og matcher dekorationen eller buketten ud fra det. Så blomsterne harmonerer med omgivelserne.

Vi rådgiver altid i løsninger, som du vil have glæde af mange år frem. For at sikre det, tager vi altid højde for dine ønsker og behov. Har du egen opsats, en flot skål eller andet du ønsker dekorationen skal laves i, så imødekommer vi gerne dine ønsker.

 

Vedligeholdelse og rengøring
Vedligeholdelse af kunstige blomster og planter er ikke tidskrævende. Vi anbefaler dog, at det gøres som en del af den almindelige rengøring. Brug en støvekost eller en føntørrer til at blæse støv af bladede. Her kan du læse mere om rengøringen.

 

Kontakt os og høre mere

Dekorationer er vores speciale, og vi har gennem årene hjulpet alt fra hoteller, teatre, restauranter, kantiner, kontorer og private med individuelle løsninger, hvor årstidens blomster gerne indarbejdes i processen. Du er altid velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi vores butik i Hørsholm, hvis du ønsker at se vores store udvalg. 

Du kan få fat på os ved at ringe til telefon 45 86 03 30 eller ved at skrive en mail til jbp@bonica.dk.

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Billederne herunder er til inspiration. Sortimentet varierer og dekorationerne udarbejdes individuelt efter kundens ønsker. Derfor er hver dekoration unik.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske i butik Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik