Kunstige sukkulenter & kaktusser

Når du indretter, kan du med fordel tilføje en eller flere af vores kunstige kaktusser og sukkulenter. Vi har et stort udvalg af mange forskellige flot udførte kaktusser og sukkulenter. De skal hverken have vand eller sol og står pænt hele året rundt.

 

KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Køb af kunstige sukkulenter

En sukkulent er en plante med kødfulde rødder, blade og/eller stængler. Sukkulenterne i vores sortiment er alle håndplukkede og af bedste naturtro kvalitet. For en endnu mere naturlig oplevelse, føles vores sukkulenter akkurat som en almindelig sukkulent, og falder så naturligt som muligt.

 

Køb af Kunstige kaktusser

Kaktusser er kendt for at være notorisk nemme at passe, men de skal trods alt stadig passes. Vores kunstige kaktusser kræver ikke andet end en støvklud en sjælden gang imellem.

 

Vi hjælper med en ideel placering af kaktus & sukkulenter

Hvis du har problemer med at placere planterne, er vi altid parate til at vejlede dig, og du er mere end velkommen til at kigge forbi i vores butik i Hørsholm. Du kan også ringe til os på telefon  45 86 03 30 eller skrive en mail til jbp@bonica.dk. Vi hjælper gerne med at finde den bedste planteløsning.

Uanset om du har brug for hjælp til at friske din indretning lidt op med et par kunstige planter, eller du har brug for en større konstellation af f.eks. forskellige kaktusser og sukkulenter, står vi klar til at rådgive dig. Vi er eksperter i at arrangere og dekorere, så vi har altid en ide, hvis du selv går og mangler inspiration.

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik