Ring til os og hør nærmere

Hos Boutique Bonica gør vi en dyd ud af, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores kunstige kranse. Vi vil med glæde rådgive dig om, hvilke kunstige kranse som vil passe ind til netop din bolig eller virksomhed. Ring uforpligtende til 45 86 03 30 eller skriv en mail til jbp@bonica.dk, hvis du gerne vil i kontakt med os. 

Det er muligt at bestille håndbundne kranse med kunstige blomster og farver efter eget ønske. Se eksempel på håndbinding af kunstig blomsterkrans HER.

Vi servicerer med kunstige kranse i hele Danmark, men primært på Sjælland, blandt andet København, Lyngby, Hellerup og Hørsholm. 

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 
KONTAKT FOR KØB
Besøg vores butik eller kontaktside   |   Telefon: 45 86 03 30   |   Email: jbp@bonica.dk

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2023 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik