Kunstige hængeplanter til enhver smag

Hos Boutique Bonica har vi et stort udvalg af kunstige hængeplanter. I vores sortiment finder du blandt andet den smukke efeu, der er et ideel valg for dig, der ønsker en grøn tilføjelse til rummet. Hver af vores planter er fremstillet med øje for detaljen, og vi går aldrig ned på kvaliteten. Derfor er vores produkter ufatteligt naturtro – og de fås i et hav af varianter. Ønsker du at høre mere om vores kunstige planter, tilbyder vi personlig vejledning i vores butik i Hørsholm.

 

Hvad er en efeu?

Du har med garanti stødt på en efeu hængeplante uden at vide det. Ofte findes denne plante op af husmure, hvor den yder et grønt og levende udtryk til bygningen. Planten er ligeledes at finde indendørs i krukker, hvor den hænger ned af skabe eller vægge og bliver en aktiv del af indretningen. Hos os finder du et stort udvalg af kunstige efeu i mange forskellige størrelser – det hele afhænger af dine behov og ønsker. Med sine flotte grønne blade tilføjer en kunstig efeu et friskt pust til ethvert område. Uanset om du eftersøger en kunstig hængeplante til kontoret, restauranten eller hjemmet, vejleder vi med et smil på læben. Skulle der være behov for det, leverer vi planter i nærområdet og i København – vi sender ligeledes til resten af landet.

 

Unikke indretningsmuligheder

En efeu er en alsidig plante, som passer ind i enhver interiørstil. Alt afhængigt af indretningen kan vores kunstige efeu både fungere som en hyggelig tilføjelse eller give et stilrent udtryk. Planter og andet grønt skaber nemlig personlighed i et rum – det giver liv og dynamik. Dette har ikke blot en indretningsmæssig fordel, men også en menneskelig. Når der er bevægelse i rummet, bliver man inspireret. Farver og teksturer er med til at øge vores sanseindtryk, og det bidrager til vores kreativitet. Vores naturtro efeu hængeplante er således et oplagt valg til både privaten såvel som på kontoret. Den kan placeres i loftet og skabe bevægelse eller nær skrivebordet for at give inspiration. Mulighederne er mange, når blot det kun er fantasien, der sætter grænser.

 

Sådan vedligeholder du en kunstig plante

Ligesom vores andre kunstige planter og træer kræver en efeu ikke meget vedligeholdelse. Derfor behøver du hverken at bekymre dig om temperaturer, vandingstider, gødning eller lignende. Vi har gjort det let for dig. Det eneste, du behøver, når du har investeret i en kunstig plante, er en støvkost. Som så meget andet interiør samler vores kunstige planter nemlig støv over tid. Du kan dog let holde dem flotte ved at støve dem af eller blæse dem igennem med en støvsuger som en del af den ugentlige rengøring.

 

Få råd og vejledning

Du kan få fat i os på nummeret 45 86 03 30 eller på mail jbp@bonica.dk, hvis du ønsker at få en snak om, hvilken betydning kunstige hængeplanter kan få for din indretning.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om rengøring af vores produkter her.

Alle priser er inkl. moms og uden fragt

 

 

Hvordan handler du i Boutique Bonica

Boutique Bonica er en detailforretning, hvor man handler i vores fysiske butik i Hørsholm. Efter ønske kan en del af varerne sendes.

Som hovedregel kan de fleste kunstige blomster og planter sendes, dog ikke orkidéer i glas samt dekorationer. Træer og buske kan kun sendes, hvor de ikke er udfoldede.

Har du et spørgsmål eller ønsker du at bestille en plante? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 86 03 30 eller på e-mail jbp@bonica.dk. 

Kontakt os

Copyright 2024 Boutique Bonica | CVR: 20 52 93 93 | Sitemap

| Cookie- og privatlivspolitik